maandag 5 juni 2017

Een update...

Haken blijf ik doen, maar soms vergeet ik wel op mijn werkstukken op mijn blog te zetten... Dan moet ik effkes een update maken... Sommige dingen zijn dan al weg, en andere vergeet ik misschien.. Maar hier weer enkele dingen op een rijtje...

Een aantal kleine aapjes, gehaakt met haaknaald 2.5, met soft wol van Zeeman en een vertaald Russisch patroontje


Aapje Anton, gehaakt met haaknaald 2.5 en soft van Zeeman, een patroon van de fb pagina, Haak met ons mee.


Als het warm is hou ik er wel van op buiten te zitten haken... Maar dan liefst geen al te grote stukken of moeilijke patronen... Daarom heb ik enkele sets van onderzetters gehaakt. Haaknaald nr. 3.5 en Sparkle van Zeeman. Het patroontje is van Karin aan de haak. Twee van de roze setjes zijn al ingepikt door mijn dochter.


En dan tot slot : ik droom al jaren om eens iets voor mezelf te haken, maar als ik iets zie, begin ik het patroon te lezen.... en daar stopt het. Allemaal veel te ingewikkeld. Nu zag ik op fb enkele mensen die een vestje haakten van Creachick, en iedereen was er enthousiast over. Ik had nog enkele bollen blauw garen liggen, zonder etiket... en dacht dat ik deze best kon gebruiken voor een vestje... Na wat aarzelen ben ik er toch aan begonnen... En hier is het resultaat. Eerlijk gezegd ben ik er wel een beetje trots op. Ik vind het bijzonder geslaagd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten